Venstrekolonnen i kursiv: Målet med mine artikler og publikationer om sundhed er at fortælle gode historier i et levende sprog med respekt for de sundhedsprofessionelles faglighed.

EKSEMPLER PÅ MINE ARTIKLER OG PUBLIKATIONER

På denne side har jeg lagt nogle smagsprøver på artikler og interview, som jeg har lavet siden 2002, hvor jeg flyttede mit fokus som journalist til sundhedsvæsenet først på Dagens Medicin, dernæst som ansat i hospitalsvæsenet og nu som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver.

Målet med mine artikler og publikationer om sundhed er at fortælle gode historier i et levende sprog med respekt for de sundhedsprofessionelles faglighed.

Et interview, en nyhed, en reportage eller et magasin er vellykket, hvis min læser er blevet engageret og har fået lyst til at vide mere, tænke over eller tale med andre om emnet, hvad enten det er forskningsresultater, et etisk dilemma, en ny form for behandling, en reportage eller et portræt, der fortæller om mennesker og samarbejde.